Форум-театр з профілактики булінгу «ЧОМУ САМЕ Я?»

25 листопада 2023 року в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» комунальний заклад «Запорізький обласний центр соціально-психологічної допомоги» Запорізької обласної ради організував інформаційно просвітницький захід , спрямований на профілактику булінгу для дітей: форум-театр «ЧОМУ САМЕ Я?». Провели захід фахівці Центру (психолог Марія Бондаренко) сумісно з нашими партнерами ГО «Роблю Запоріжжя Здоровим» (психолог Ольга Бондар) для вихованців дитячого руху «Байда» Василівської територіальної громади. Разом психологи в інтерактивному форматі надали дітям можливість:

✔️навчитися захищати себе від булінгу; звертатися за допомогою вчасно та без шкоди для себе;

✔️знайти шляхи вирішення проблем у спілкуванні з однолітками в рамках запропонованої вистави;

✔️зрозуміти справжні причини, мотиви та почуття тих, хто обирає булінг та показати приклади альтернативної безпечної взаємодії з оточуючими.

Хочемо виразити щиру та глибоку подяку доценту Кафедри Акторської Майстерності Запорізького Національного університету Надії Василівні Стадниченко за плідну співпрацю та сприяння розкриттю високого творчого та професійного потенціалу майбутніх акторів! Величезну подяку висловлюємо безпосередньо самим акторкам, чия гра тронула серця дітей та не залишила байдужим жодного з юних глядачів:

Олені Лебедєвій 

Златі Горбачовій 

Єлизаветі Козловій 

Аліні Лисенко  

Марії Гуменній 

Ваша професійна відданість, талант і пристрасть до мистецтва створили неперевершену атмосферу та вразили кожного присутнього в залі. Кожна маленька людина має право на безпечне дитинство!

 

0 ответы

Ответить

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *